Veiligheidstips in de horeca

Veiligheid in de horeca is een belangrijk thema. Helaas komt diefstal en andere criminaliteit ook in de horecabranche nog veel te vaak voor. Gelukkig zijn er verschillende voorzorgsmaatregelen die u kunt treffen om de kans op criminaliteit in uw zaak te verkleinen. In dit artikel wil ik het met u hebben over de voordelen van een goede afstortkluis en een camerasysteem.

Het belang van een goede afstortkluis

In veel horecabedrijven, zoals café’s en restaurants, is doorgaans veel cash geld aanwezig. Ondanks het feit dat klanten steeds vaker pinnen, blijven er altijd mensen die liever met cash geld betalen. Café’s en restaurants waar cash geld aanwezig is, zijn helaas een belangrijke prooi voor veel dieven. Omdat het vaak druk is, kan het lastig zijn om de kassa in de gaten te houden en op tijd geld af te romen. Om die reden is het slim om te investeren in een goede afstortkluis. Door het geld veilig op te slaan in een afslortkluis kan een hoop gedoe worden voorkomen.

Benieuwd waar u een goede afstortkluis kunt kopen? Een uitgebreid aanbod aan afstortkluizen vindt u onder andere op de website van Kluizenwinkel.

Een camerasysteem

Een systeem van beveiligingscamera’s biedt voordelen in meerdere opzichten. Allereerst werkt het preventief: veel dieven denken namelijk wel een tweede keer na om te stelen als zij zien dat er binnen de zaak camera’s aanwezig zijn. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, dan kan er met behulp van de videobeelden worden teruggekeken en kan de dader worden opgespoord. Ook in sommige verzekeringskwesties kunnen camerabeelden handig van pas komen. Beveiligingscamera’s zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en met verschillende slimme functies. Als u erover nadenkt om camera’s op te hangen in uw zaak, dan is het slim om u te laten adviseren door een specialist.

Bron: https://www.kluizenwinkel.com/

Veiligheid in de horeca is een belangrijk thema. Helaas komt diefstal en andere criminaliteit ook in de horecabranche nog veel…

Leave a Reply

Your email address will not be published.